bilmaster services

Olieskift

Din bil har brug for olie til motoren Olien smører motoren og er med til at modvirke rust, slid og samtidig medvirkende til at holde motoren ren og køle stempler og lejer. Du bør kontrollere oliestanden i din motor med jævne mellemrum. En god tommelfingerregel er, at du skal tjekke oliestanden, hver gang bilen har kørt ca. 2000 km. Men vær opmærksom på at motorens olieforbrug afhænger af bilens kørselsformer og motorens generelle stand. En bil, der benyttes til bykørsel (små korte ture og holder meget i kø eller tomgang) kan have behov for at skifte olie og oliefilter oftere end en bil, der kører lange turer.

Sporing/Styretøj

Sikkerheden skal være i top. Korrekt hjulsporing sikrer den bedste kørsels- og retningsstabilitet, levetiden på dit dæk forlænges og du får en effektiv brændstofudnyttelse. hos Bilmaster dæk- og autoværksted foretager vores mekanikere udmåling og justering af styretøj på det nyeste, computerstyrede udstyr. Findes der slidte dele, tilbyder vi reparation eller udskiftning – men garanti for et optimalt resultat. En dårlig sporing kan slide dine dæk på kort tid. Hvis du f.eks. kører på en kantsten, kan din sporing på dækkene blive påvirket. Er du i tvivl om din sporing er korrekt eller har du spørgsmål om hjulsporing, er du altid velkomme til at kontakte os.

bilmaster

Bremser

Bilens vigtigste sikkerhedsudstyr er bremserne. Men, som alt andet, er de udsat for slid og skal jævnligt efterses. Bilmaster værkstedet har faguddannet personale, som med stor ekspertise og det rigtige værktøj, udfører kontrol og foretager nødvendig udskiftning af sliddele, så udstyret altid er i top og helt sikkert. Har du spørgsmål om bremserne på din bil eller ønsker du at bestille tid til et bremseeftersyn, kan du kontakte os.

Kobling

Skal du have skiftet kobling så ring til Bilmaster og få et uforpligtet tilbud.

Det er bilens kobling der sørger for at der er forbindelse mellem motor og gearkasse. Når man træder koblingspedalen ned i bilen, er der et leje der presser på nogle metalfjedre som sørger for at koblingsnavet kan løbe frit mellem koblingens trykplade og bilens svinghjul. Det er vigtigt at man ikke filer på koblingen, da denne vil blive varm og tage skade.

Serviceeftersyn

Ved løbende vedligehold af din bil opdages mange fejl, inden de bliver alvorlige. Det er med til at spare dig for driftstop og udgifter, samt med til at højne sikkerheden. Bilmaster udfører serviceeftersyn med udgangspunkt i et isocertificeret tjekskema, som er lavet specifikt til den bilmodel du kører i. Det sikrer optimal kvalitet af serviceeftersynet, samt at du stadig opretholder din fabriksgaranti, hvis den stadig er gældende. Testskemaet får du med hjem hver gang, og vi foretager ingen reparationer uden din accept.

Bilmaster

Katalysator / Udstødning

Er din bil blevet højrøstet? Dansk vejr i almindelighed, og vinteren med spredning af vejsalt i særdeleshed, tærer hårdt på bilens udstødning. Skader forekommer ofte ubelejligt. Derfor er det vigtigt at du kan få her-og-nu-hjælp med drive-in-service. Bilmaster tilbyder reparationer til konkurrencedygtige priser på udstødninger til stort set alle biler og årgange, inkl. typer med katalysator.

A/C / klima service

Bilmaster udfører A/C Service og reparation til konkurrence dygtige priser. Vi har maskiner som kan udfører trykprøve på bilens system, så man kan se om systemet er utæt eller mangler gas. Bilmaster laver alle slags reparationer på dit klima/a/c anlæg.

Værksted

Værkstedet tilbyder: ∘ Alt i almindeligt servicearbejde ∘ Skadesreparationer ∘ Klargøring til syn ∘ Udskiftning af forruder ∘ Opretning ∘ Lakering ∘ Dæk og fælg service ∘ Vores speciale er alle personvogne, med vores mangeårige erfaring med brugte biler af alle mærker gør, ar vi har specialister til alle opgaver uanset biltype. Tidsbestilling: 3262 6212