Bilsyn

Obligatorisk syn

I Danmark skal alle biler løbende til et obligatorisk syn, hvor din bil gennemgås for at sikre, at bilen fortsat er lovlig at køre i og at den lever op til de sikkerhedskrav der stilles.

Fire år efter at din bil er indregistreret, indkaldes den til første periodiske syn. Herefter indkaldes du hvert andet år. Foruden at undersøge bilens sikkerhed, tjekkes der ved syn også om alle dele på bilen fungerer efter hensigten og at bilens miljøpåvirkning ikke overstiger det tilladte.

Når du bliver indkaldt til syn, kan du trygt overdrage din bil til os. Vi tilbyder en gratis, effektiv og grundig gennemgang af hele bilen, hvor vi tjekker for eventuelle fejl og mangler. Herefter sørger vi for, at bilen køres til synshallen helt uden merpris. Det eneste du skal betale er synsgebyret.

Hvis vi, under klargøringen af din bil, finder områder på bilen, der ikke overholder gældende lovkrav, eller dele der ikke fungerer optimalt, kontaktes du med henblik på reparation. Vi vurderer altid eventuelle skaders omfang, og om de er store nok til, at bilen ikke vil bestå synstjekket. Vi vil ofte anbefale dig at få udbedret skaderne på bilen, men du altid træffer selv den endelige beslutning. Vi reparerer ikke noget uden, at du har godkendt det.

Online Booking

Kontakt os

Ring til os:
32 62 62 12
42 75 31 26

Skriv til os:
info@bilmaster.dk

Links til vores ydelser

Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul
Ydelse 2
Ydelse 3
Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul