Rustarbejde

”Få et uforpligtende tilbud på udbedring af bilens rustskader”

Hvis ikke man gør noget ved det, kan man være helt sikker på at skaderne spreder sig til andre steder på bilens plader og karrosseri. Det vil ofte starte ude i kanterne af bilens for- og bagskærmsplader. Men der kan også være tale om flyverust på lakken eller endda gennemtæring af køretøjets karosseri. Uanset hvad, vil vi fraråde at man selv begynder at arbejde med skaderne.

Overfladerust:

Bil er i fase 1, er når rusten bliver synlig i malingen. For eksempel hvis du har en skade på din bil uden at gøre noget ved skaden, kan der forekomme overflade rust. Det anbefales at du gøre noget ved overflade rust

Rustbobler:

Rustbobler og revner opstår når du ikke gøre noget ved overflade rust. Dette betyder at rusten er i fase 2, da rusten vil trænge længere ind i metallet og der begynder at dannes rustbobler og revner. Her er det vigtigt at din bil får en rustbehandling inden der udvikler sig rusthuller.

Rusthuller:

Bilen er i fase 3, betyder det at der nu er rusthuller i din bil. Dette kan være farligt hvis rusten har spredt sig til karosseriet, da det vil svække bilens struktur. Kontakte os med det samme og gennemgå rusten og reparere skaden.

Online Booking

Kontakt os

Ring til os:
32 62 62 12
42 75 31 26

Skriv til os:
info@bilmaster.dk

Links til vores ydelser

Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul
Ydelse 2
Ydelse 3
Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul