Udstødning & katalysator

Larmer eller rasler din bilens udstødning?

Så er det sandsynligvis fordi, den er defekt, og du bør derfor udskifte udstødningen. Det nødvendige rør er nemlig en del af et avanceret system, der har stor betydning for, at bilen ikke larmer.
Tegn som på en defekt udstødning i bilen kan f.eks. være følgende;

1. Udstødningssystemet består af flere komponenter, der reducerer støj fra bilen. Samtidig hjælper katalysatoren med at forhindre partikler, som er skadelige eller direkte giftige for mennesker og miljø. Hold derfor øje med tegn på en defekt eller et rustent udstødningssystem, så du kan mindske forureningen.

2. Hvis din bilens udstødning larmer f.eks. du hører en buldrende lyd, som får bilen til at larme mere end normalt, så er det et tegn på en defekt lydpotte. Få tjekket udstødningsrøret og for at få udbedret problemet.
3. Hvis din bilens katalysator svigter så vil det lyde som at ryste en metalkasse fyldt med mønter. Du hører det som regel, når motoren går i tomgang eller opdager det ved, at din motorlampe lyser. Katalysatoren er den mest kostbare del af dit udstødningssystem.

4. Har du rust på din udstødning kan det føre til, at der kommer et hul i din udstødning, og at den knækker. Vi reparerer nogle gange en udstødning, men det afhænger af omfanget af rust, og hvor dyr den rustne del er. Alternativet er at skifte hele udstødningen.

Har du brug for rådgivning? Så book en tid hos os

Online Booking

Kontakt os

Ring til os:
32 62 62 12
42 75 31 26

Skriv til os:
info@bilmaster.dk

Links til vores ydelser

Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul
Ydelse 2
Ydelse 3
Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul