Stor service

Gennemgribende hovedservice inkl. gennemgang af hele bilen.

Ønsker du et gennemgribende hovedservice med autoværksted stempel i servicehæftet – tilbyder vi originalt serviceeftersyn inkl. udskiftning af olie- og oliefilter samt kabinefilter/pollenfilter, luftfilter samt brændstoffilter.

Serviceeftersyn er baseret på, at du og din bil har unikke behov. Vi tager også hensyn til, at du gerne vil have ydelse, driftssikkerhed og køreglæde på et rigtig højt niveau.

SERVICEPUNKTER I FORBINDELSE MED DETTE SERVICEEFTERSYN

  • Stempel i bilens servicebog
  • Tjekliste
  • Karosserikontrol, således du kender bilens tilstand

Vi anbefaler dette serviceeftersyn hvert 2. år på dieselbiler og hvert 4. år på benzinbiler. til kunder med almindeligt kørselsbehov og som vil sikre sig, at deres bil er serviceret korrekt og er til at stole på. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 32626212 for vejledning om hvilket serviceeftersyn, som matcher fabrikkens anbefalede forskrifter og bilens kørselsniveau.

I forbindelse med serviceeftersynet udfører vi kun reparationer, hvis vi har en aftale og kundeaccept på dette arbejde – og altid til en fast og konkurrencedygtig pris- Vi er et værksted som du gerne skulle benytte igen og igen.
Når din er på vores værksted. Behandler vi den som den bør og skal. Hele værkstedet og alt vores udstyr er nyt, og holdes altid rent og opdateret.

Er din bil af ældre dato, har vi også her ekspertisen til at servicere og reparere den bedst muligt. Når det drejer sig om erfaring, er der ikke mange der kan matche os.

  • For din egen og dine medpassagerenes sikkerhed, at det vigtig at bilen hvert år får udskiftet kabine/pollenfilteret. Filteret er monteret i din bil for at opsamle udefra kommende partikler og pollen. Ved udskiftning sikres således passagerne i bilen, og et godt indeklima kan bevares.
  • For at bevare motorens ydeevne, brændstofforbrug og levetid, er udskiftning af luftfilteret nødvendigt.
  • I bilens brændstoftank opsamles der over tid og ved tankning en masse snask og urenheder. Disse bliver filtreret og opsamlet i brændstoffilteret, således bilens indsprøjtningssystem og selve motoren ikke tager skade og beskyttes. Brændstoffilteret bør skiftes hvert 3. år eller hver 60.000 km, hvad der kommer først.

FÅ EN HURTIG TID TIL DIN BIL:

Brug vores online booking eller ring til os på 3262 6212

Online Booking

Kontakt os

Ring til os:
32 62 62 12
42 75 31 26

Skriv til os:
info@bilmaster.dk

Links til vores ydelser

Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul
Ydelse 2
Ydelse 3
Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul