Rudeskift

Forruden på din bil er ikke blot et stykke glas. Faktisk er det en integral del af del af bilens bærende struktur. At køre med en skadet forrude er derfor ikke alene forstyrrende under kørsel, men kan være farligt ved uheld, da bilens sikkerhedsegenskaber kan være alvorligt svækkede som følge af skaden i ruden. Desuden kan politiet udstede bøde for at køre rundt med en skadet forrude.

Hvis uheldet er ude og glasset slår revner, er det derfor vigtigt, at få booket en tid til at få skiftet til en ny forrude hurtigst muligt.

Mange nyere bilmodeller er i dag udstyret med avancerede teknologier, som eksempelvis kameraer og sensorer. I nogle tilfælde kræves det, at disse komponenter skal kalibreres efter et udskift af forrude. Det afhænger af producenten om forruden skal kalibreres, og vi følger altid bilproducentens retningslinjer når vi kalibrerer.

Det kan blive nødvendigt, at montøren skal prøvekøre bilen efter kalibrering, da visse fabrikater kræver at bilen køres for at afslutte kalibreringen. Dette sikrer at alt forbundet udstyr fungerer som det skal.

Alle biler
Uanset type, model eller årgang, skal du ikke vente med at ringe til os hvis du skal have skiftet en rude. Vi udskifter ruder på alle slags køretøjer

Online Booking

Kontakt os

Ring til os:
32 62 62 12
42 75 31 26

Skriv til os:
info@bilmaster.dk

Links til vores ydelser

Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul
Ydelse 2
Ydelse 3
Skift til sommerhjul
Skift til vinterhjul